Huisslachtingen

Wie kiest voor huisslachtingen weet perfect wat hij of zij op zijn of haar bord krijgt en keert op een gezonde en bewuste manier zijn rug naar de huidige voedingsindustrie.

Boeren of particulieren kunnen op afspraak hun vee laten slachten. Slagerij Groven Eddy te Schoonbeek-Bilzen neemt het uitbenen en het klaarmaken van het vlees voor zijn rekening. U kunt dan zelf de porties verpakken of eventueel invriezen. Uiteraard gaan wij als slager nog een stap verder en kunt u er voor kiezen om het vlees tot worst, hamburgers, blinde vinken,.. door ons te laten maken.

Niets dan voordelen:

Voor boeren

  • Op een legale manier wordt het vlees naar de eindklanten getransporteerd.
  • Al het werk en de papieren formaliteiten worden door Slagerij Groven Eddy vervult
  • Het vlees wordt getransporteerd met een koelwagen die aan alle wettelijke eisen voldoet.
  • De boer bepaalt zelf zijn prijs en krijgt onmiddellijk zijn geld.
  • Het levert u gegarandeerd een hoop tijdwinst op.

Voor particulieren

  • Als u zelf geen vee heeft kunt u bij Slagerij Groven een half, heel of kwart varken of rund bestellen. Alleen het beste is goed genoeg en u kunt dan ook rekenen op eerste keus kwaliteit vee.
  • Het vlees wordt versneden en/of verpakt conform uw wensen.
  • Omdat u het vlees makkelijk kunt bewaren bespaart u heel wat tijd en geld.

Voor de horeca en andere professionelen

  • De diensten van de slagerij bieden duidelijk een meerwaarde voor de horeca en andere professionelen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.